Wie ben ik?

Leonie_Zwinkels_(05-11-2021)-42Hallo! Ik ben Leonie Zwinkels (1967) en een rasechte Westlandse.

Ik ben moeder van 2 prachtige volwassen dochters en werkzaam als Mind-Walkcoach, Eetlijncoach en Voedingscoach. Wat ik het allerliefste doe is mensen leren met gezonde mind & voeding hun lichaam te voeden. Waar die passie begonnen is? Mijn vader zei altijd:

“Je hebt maar 1 lichaam, wees daar zuinig op!”.

Een zin die ik nooit vergeten ben. Inmiddels alweer méér dan tien jaar geleden ben ik begonnen met de opleiding gewichtsconsulent. Zeker niet met de bedoeling in die sector aan de slag te gaan. Ik had immers een ontzettend leuke baan. Tijdens een avond Googelen kroop het bloed toch waar het niet gaan kon en binnen de kortste keren werkte ik bij een groot bedrijf dat mensen een gezond eetpatroon aanleert. Niet met shakes en poedertjes, maar met échte voeding uit de keuken: een tomaat en een peen!

Inmiddels ben ik met VML voor mijzelf begonnen mede door mij te specialiseren in orthomoleculaire voeding. Daarbij draag ik het Eetlijnprogramma uit en inmiddels ben ik ook Mind-Walkcoach: bewust wandelen! Dit alles doe ik met ontzettend veel plezier omdat ik mooie veranderingen zie!! Wil jij weten wat VML voor jou kan betekenen? Klik dan hier!