Wat kan VML voor jou doen?

*VANWEGE COVID-19 IS ER OOK DE MOGELIJKHEID OM EEN ONLINE CONSULT IN TE BOEKEN. 

 

 
VML kan jou helpen een gezondere leefstijl op te bouwen en belangrijker nog, om deze vol te houden. Die gezondere leefstijl werken we dan samen aan door bijvoorbeeld de orthomoleculaire leer te volgen. Ik heb gevallen gezien waar vrouwen door wanhoop gedreven waren. Cliënten vertelde mij tientallen pogingen te hebben gedaan tot afvallen. Tevergeefs. Hierdoor heb ik besloten om met VML helemaal bij de basis te beginnen. Dit om het probleem bij de wortels aan te pakken. 
 
Als je bij mij in de praktijk komt heb je wellicht al een en ander ondernomen als het gaat om gewichtsverlies of het lekkerder in je vel zitten. Om het probleem bij de wortels aan te pakken nodig ik je uit om in een vertrouwde omgeving alles te vertellen. Waar je tegenaan loopt, wat je graag anders ziet en wat je tot nu toe simpelweg niet lukt. 
 
Aan de hand hiervan zorg ik dat we samen een juiste leefbare manier vinden die jou naar een gezondere leefstijl of naar je streefgewicht tilt.