Specialisaties

Naast de opleiding gewichtsconsulent heb ik de opleiding “Vrouwen in de overgang & voeding” gevolgd. Ook specialiseer ik mij op dit moment in Orthomoleculaire voeding door de opleiding Orthomoleculair Voeding te volgen. Daarbij draag ik het voedingsprogramma ‘De Eetlijn’ uit. Een programma waarbij we nog specifieker met voeding omgaan waardoor je lichaam zichzelf als het ware reinigt. Al je cellen komen dan in opperste paraatheid te staan waardoor jij je fantastisch gaat voelen en bruist van energie. Zelf ben ik super enthousiast over dit programma. Ik zou dan ook graag dit enthousiasme met jou delen.

Wat mensen zeggen

“Ik heb de begeleiding van Leonie als erg prettig ervaren. Leonie is integer, oordeelt niet en denkt mee om een programma zo goed mogelijk bij iemand aan te laten sluiten.”

V. B

‘Leonie is iemand die je niet zegt wat je wel of niet moet doen maar iemand die inzet op het positieve, bekrachtigd wat je al goed doet en je aanvult op de punten waar je hulp vraagt.’ 
‘Op je eigen tempo en manier kijken naar kleine veranderingen in je huidige voedingspatroon, om zo doelgericht je leven in betere zin te veranderen en dit ook vol te houden!’ 

I. v.d K

Ik vind jou een fijne coach, je steunt mij en reageert altijd op mijn mailtjes en meestal ook vrij snel. Je geeft goede tips en bent er echt voor de cursisten. 

C. D