Specialisaties

Naast de opleiding gewichtsconsulent heb ik nog andere opleidingen gedaan: “Gewichtsconsulent voor Kinderen,”, “Vrouwen in de overgang & voeding”, “Ouderen en Voeding”, “Emotie-eten”. Ik ben inmiddels ook gespecialiseerd in Orthomoleculaire Voeding. Daarom draag ik het voedingsprogramma ‘De Eetlijn’ uit, waarover ik heel enthousiast ben: Een programma waarbij je nog specifieker met voeding omgaat waardoor je lichaam zichzelf als het ware reinigt en je lichaam zichzelf gaat herstellen! Dit kan een positief effect hebben op bijvoorbeeld: vermoeidheid, migraine, exceem en nog veel meer. Al je cellen komen dan in opperste paraatheid te staan waardoor jij je fantastisch gaat voelen en gaat bruisen van de energie. 

Wat mensen zeggen

“Ik heb de begeleiding van Leonie als erg prettig ervaren. Leonie is integer, oordeelt niet en denkt mee om een programma zo goed mogelijk bij iemand aan te laten sluiten.”

V. B

‘Leonie is iemand die je niet zegt wat je wel of niet moet doen maar iemand die inzet op het positieve, bekrachtigd wat je al goed doet en je aanvult op de punten waar je hulp vraagt.’ 
‘Op je eigen tempo en manier kijken naar kleine veranderingen in je huidige voedingspatroon, om zo doelgericht je leven in betere zin te veranderen en dit ook vol te houden!’ 

I. v.d K

Ik vind jou een fijne coach, je steunt mij en reageert altijd op mijn mailtjes en meestal ook vrij snel. Je geeft goede tips en bent er echt voor de cursisten. 

C. D