Agenda

Aankomende evenementen of cursussen

MINDWALK-VOEDINSPAKKET

dinsdag 17 mei – 19u (locatie: Wateringen)

laatste cursusdag: 28 juni

Omschrijving

We gaan veelal op vakantie om ons hoofd leeg te maken en te genieten van de zon en bijvoorbeeld van lekker eten. Hoe fijn zou het zijn om juist op vakantie te gaan MET een leeg hoofd en te WETEN welke voeding je lichaam helpt om energieker te worden en zoveel meer te kunnen genieten?   

Ga de 7 weekse uitdaging aan met jezelf. Ik help je daarbij: we pakken het voedingspatroon aan én ik leer je genieten in het moment door MIND-WALK toe te passen waardoor je dubbelop winst boekt!

 


 

MINDWALK IN KIJKDUIN

zondag 12 juni – 09u (locatie: Kijkduin) 

Laatste cursusdag – zondag 10 juli

Omschrijving van de cursus

Mind-Walk, bewust wandelen, niet om ergens te komen maar om ergens te zijn. Daarbij doen we oefeningen uit de Yoga en Tai-Chi. Het is een 5-weekse verdiepingscursus met thema’s als zintuigen, ont-moeten, spanning en ontspanning, kracht en dromen. Als je Mind-Walk integreert in je leven kun je vele (bewezen) voordelen behalen op het gebied van gezondheid, lichamelijk en geestelijk.

 


Reviews over Mindwalk

Ik vond het erg prettig. Ik ben bewuster. Ik ben rustiger. Ik ben energieker. Ik ben meer in het hier en nu. De oefeningen waren erg fijn. Ik zou het anderen zeker aanraden

MvV (over mind walk)