VML Nieuwjaarsactie

Hallo 2021


Ik jouw coach, de zorgverzekering jouw sponsor en jij de gelukkige.

Wat mensen zeggen

“Ik heb de begeleiding van Leonie als erg prettig ervaren. Leonie is integer, oordeelt niet en denkt mee om een programma zo goed mogelijk bij iemand aan te laten sluiten.”

V. B

‘Leonie is iemand die je niet zegt wat je wel of niet moet doen maar iemand die inzet op het positieve, bekrachtigd wat je al goed doet en je aanvult op de punten waar je hulp vraagt.’ 
‘Op je eigen tempo en manier kijken naar kleine veranderingen in je huidige voedingspatroon, om zo doelgericht je leven in betere zin te veranderen en dit ook vol te houden!’ 

I. v.d K

Ik vind jou een fijne coach, je steunt mij en reageert altijd op mijn mailtjes en meestal ook vrij snel. Je geeft goede tips en bent er echt voor de cursisten. 

C. D

2020 leerde ons te beseffen hoe belangrijk gezondheid eigenlijk is. Laten we in 2021 samen aan de slag gaan voor jouw gezondheid! 

Orthomoleculaire voeding zorgt ervoor dat je tot op celniveau goed voor jezelf zorgt. Daardoor zit je niet alleen lekkerder in je vel, maar krijg je ook meer energie en minder ongemakken als bijvoorbeeld hoofdpijn.

Orthomoleculaire voeding houdt in: zuivere voeding, geen foute E-nummers, geen suiker, gluten en lactose. Het is even wennen in het begin, maar je gaat je snel een ander mens voelen: pijnvrij, gezond en fitter dan ooit. 

Het is echt niet moeilijk. We doen het samen. Ik je coach, de verzekering je sponsor en jij de overwinnaar. 

Schrijf je nu in voor een gratis (online) consult en krijg persoonlijke begeleiding tot aan mei. Ongeacht je zorgverzekering.